Aktualítások

Idén 3. alkalommal rendeztük meg könyvtár táborunkat, ahol Sabrina J. Kirschner: A világ (nem) legunalmasabb iskolája című regényét olvastuk el a táborozó gyerekekkel. Az olvasás élményét játékokkal, dramatizálással, rajzolással gazdagítottuk. Most sem maradt el a kirándulás. A csütörtököt a Velencei-tónál Olvasd tovább!

Tanévzáró ünnepély

Hivatalosan is lezártuk a 2023/24.tanévet. Versekkel, táncokkal búcsúztunk, majd a tanulók megkapták a bizonyítványukat. Kedves tanulóink! Amire mindenképp figyeljetek a nyáron: – Balesetmentesen közlekedjetek – Olvassatok sokat – Pihenjetek eleget, de ne lustuljatok el Találkozunk szeptemberben!

Végzős diákjaink

Büszkeség számunkra hogy nyolcadikos tanulóink öregbítik iskolánk hírnevét. Számos versenyen vettek részt a tanév során. Kinga Magyarország jó tanulója- jó sportolója kitüntetésben, Léna pedig Veresegyház város érdemes sportolója 2023. kitüntetésében részesült. Szívből gratulálunk!

Lesewurm

Az 5.-6.-7. osztályos tanulók a német irodalom tantárgy keretén belül részt vettek egy olvasási versenyen. Egy német könyvet kellet elolvasni és azzal kapcsolatban különböző feladatokat online megoldani. Minden tanuló oklevélben részesült. Gratulálunk!