Karácsonyi üdvözlet

Tanulóink kedvenc programja, a mézeskalács kihordás idén is elmaradt. Viszont igyekeztünk azoknak az embereknek, akikkel szoros kapcsolatban állunk, tudtukra adni, hogy fontosak nekünk. A legifjabbak: a 4. osztályosok, illetve végzőseink elszavalták a magyar és német verseket, mindenki nagy örömère! Ezzel Olvasd tovább!

Év végi sikerek

A pandémia ellenére tanulóink sok versenyen mérték össze tudásukat és mutatták meg rátermettségüket. Gregus Kata szavalóversenyen és rajzversenyen egyaránt a 2. helyen végzett, Mayer Petra szintén szavalóversenyen kápráztatta el a zsűrit. Az angol nyelvű szavalóverseny résztvevői: Tahu Viktória, Wágenszommer Eszter, Olvasd tovább!

Levente újabb sikere

Örömmel újságoljuk, hogy Tüke Levente 2. osztályos tanulónk az országos Jonatán olvasási versenyen az előkelő I. helyezést érte el. Nagyszerű teljesítmény, szívből gratulálunk! Reméljük, hogy az olvasás szeretete felnőtt korig kitart.

Sikeres focistánk

Balázs Lotti, 2. osztályos tanulónk a Gödöllői Sport Klub igazolt játékosa. Nemcsak a korosztályának rendezett mérkőzéseken bizonyít, hanem az idősebb focistákkal is rendszeresen méri össze tudását. A Sződön rendezett focitornán az edzők és a szervezők közös véleménye alapján a torna Olvasd tovább!

Szeretettel köszöntjük kedves Olvasónkat!

Az Ökoiskola Cím azon iskolák munkájának állami elismerése, melyek iskolafejlesztési, pedagógiai munkája kiemelkedően magas színvonalon képviseli a környezeti nevelés, a fenntarthatóság pedagógiája értékeit. Ezt a címet mi is szeretnénk elérni, ezért dolgozóink egy ökoteamet hoztak létre. A team megalkotta a Olvasd tovább!